Через ями на Львівщині перекрили дорогу

793186

У суботу, 10 грудня, близько у с. Брониця у Дрогобицькому районі Львівщини місцеві мешканці перекрили під’їзну дорогу, яка веде до полігону твердих побутових відходів через незадовільний стан 30-кілометрової ділянки дороги Нижанковичі-Стрий між містами Дрогобич та Самбір.

Про це пише ZAXID.NET.

За інформацією правоохоронців, дорога Нижанковичі-Стрий – незаблокована, четверо молодих людей перекрили під’їзну дорогу до сміттєзвалища. За даними місцевих видань, з 7 лютого через незадовільний стан дороги Нижнаковичі-Стрий на ділянці між Дрогобичем та Самбором, а саме повсюдні ями на ній, перестали здійснювати маршрутні перевезення пасажирів.

Проте у п’ятницю, 9 лютого, маршрутні перевезення відновили, повідомив у коментарі голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко. «Було проведене грейдерування дороги, і у п’ятницю маршрутки уже почали їздити», – сказав Володимир Шутко. Він запевнив, що капітальний ремонт дороги розпочнеться, коли середньодобова температура сягне +10°. «Це 30-кілометрова ділянка дороги державного значення Нижанковичі-Стрий. Служба автомобільних доріг у Львівській області проводила тендер на її ремонт, перемогла компанія «Онур». З настанням тепла проведуть грейдерування дороги, а потім почнуть ремонт», – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: