Львів'ян запрошують на виставку вітражів у «Зелену канапу»

13 лютого 2018 року, о 17.00 в галереї «Зелена канапа» (вул. Вірменська, 7) відбудеться відкриття виставки вітражів Наталі Гайдаш «Тихе життя. Пробудження».

13 лютого 2018 року, о 17.00 в галереї «Зелена канапа» (вул. Вірменська, 7) відбудеться відкриття виставки вітражів Наталі Гайдаш «Тихе життя. Пробудження».

Попри те, що в інтер’єрах вітраж і сьогодні використовують часто, художників, що працюють творчо і нестандартно  в цій техніці загалом обмаль. Таких, що роблять проекти і зовсім не більше ніж пальців однієї руки на всю Україну.

Серед найяскравіших прикладів використання вітражної техніки в створенні творів сучасного мистецтва – львівська художниця Наталя Гайдаш. Технічно – вона майстер своєї справи. стилістично її творчість це авторський впізнаваний фьюжн з символізму, естетизму та фольклорного стилів, а емоційно – Наталині твори про духовність і любов у всіх її видах. “Тихе життя. Пробудження”- це продовження своєрідної емоційної рекреаційної відпустки. Бажання, потреба, творчий пошук атмосфери відпочинку та релаксації. Ажурні панно з підсвіткою, неначе відтворюють стан, коли ти просто закриваєш очі і дрімаєш, бачиш мерехтіння в очах». А потім воно трансформується у фазу пробудження зі сну. Зокрема відновлення та перезавантаження для активного нового життя. Ідея «пробудження» – це шлях психологічної реінкарнації людини через відпочинок, для того щоб, по новому зустріти схід сонця!», – описує свою концепцію Наталя Гайдаш.

Експонуватиметься виставка до 10 березня 2018 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: