Поліція допомогла дитині з просторовою дезорієнтацією знайти маму

dety_650x410

Вчора, близько 15 години до патрульних надійшов виклик від небайдужої громадянки з проспекту Червоної Калини, яка на зупинці громадського транспорту виявила дитину, яка кричить і плаче шукаючи маму.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Заявниця у телефонній розмові з інспекторами повідомила, що дитина навідріз відмовляється йти з нею на контакт і втікає. Прямуючи на виклик, жінка знову зателефонувала поліцейським і сказала, що дитина забігла у трамвай і поїхала у напрямку кінцевої зупинки на Санта-Барбарі. Патрульні прибувши туди побачили трамвай із номером, який вказала заявниця, однак серед пасажирів хлопчика, якого описала жінка не було. 

Патрульні обстежили прилеглі зупинки громадського транспорту і виявили хлопчика, який був в орієнтування, біля одного із магазинів. При наближенні поліцейських він знову почав втікати. Патрульні наздогнали його і спочатку він поводився так само як і заявницею. Однак інспектори маючи спеціальні навички, встановили з 10-річним хлопчиком контакт. Він повідомив дві цифри і зазначив, що не знає, яка з них є номером його будинку.

Тоді інспектори разом з хлопчиком вирушили на пошуки домівки і з‘ясувалося, що перша цифра – це номер будинку, а друга – квартири. 47-річна мама повідомила, що її син має хронічне захворювання і порушення просторової орієнтації. Він втік від неї, коли вони разом ходили до магазину. Патрульні провели жінці профілактичну бесіду і повідомили про цю подію Сихівський відділ поліції рапортом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: