Підозрювані у квартирній крадіжці іноземці потрапили до рук львівської поліції

27750697_2318115951562130_6063226102056417388_n

У суботу близько 19:00 патрульні отримали повідомлення про проникнення невідомих у квартиру у будинку на вул. Княгині Ольги.

 

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Мешканці будинку побачили, як двоє підозрілих чоловіків проникли у квартиру сусіда.

На місце події швидше прибули працівники поліції охорони. Вони повідомили патрульним, що дві особи перебувають у квартирі на першому поверсі будинку. Кілька правоохоронців увійшли у під’їзд, а решта залишилася біля вікон квартири ззовні.

На вулиці один з патрульних побачив чоловіка, який був схожий за описами заявників на розшукуваного зловмисника, та на вимогу зупинитися почав втікати. Після переслідування чоловіка затримали.

Патрульний помітив на зупинці громадського транспорту чоловіка, що був схожий за описом на другого розшукуваного. Інспектор зупинив його та провів до місця події для встановлення обставин.

З’ясувалося, що двоє затриманих – іноземці, які уже неодноразово попадали у поле зору правоохоронців. На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції. Під час поверхневої перевірки в одного із затриманих виявили золоті прикраси. Поруч лежав телефон, який скинув втікач. Правоохоронці з’ясували, що затримані чоловіки передзвонювалися між собою.

Власник, який на момент проникнення спав в квартирі, повідомив, що окрім коштовностей вкрали також гроші. Справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: