Російські слідчі стверджують, що ватажка «Оплота» Жиліна ліквідував український кілер

vlcsnap-2014-01-31-18h39m51s74

Підмосковні слідчі встановили кілера, який застрелив в Одинцовському районі Підмосков'я ватажка бандформування «Оплот» Євгена Жиліна.

Про це повідомляє «Росбалт».

Так, за даними видання, виконавцем злочину є громадянин України Микола Дідковський.

«Були зібрані незаперечні докази, також його впізнав потерпілий під час нападу один з охоронців Жиліна Андрій Козар», - повідомило джерело в правоохоронних органах.

За його словами, Козару були пред'явлені фотографії низки громадян, і він впевнено вказав на зображення Дідковського. Також за фото його як кілера впізнали і співробітники ресторану «Вітерець», де було скоєно злочин, незважаючи на те, що на вбивці під час нападу були штучні вуса, а на очі натягнутий капелюх.

Ще до того, як на його слід вийшли слідчі і оперативники, Дідковський зумів покинути межі Росії. Йому заочно були пред'явлені звинувачення за кількома статтями КК РФ, в даний час він оголошений в міжнародний розшук.

Нагадаємо, Жилін був застрелений увечері 19 вересня 2016 року в ресторані «Вітерець» на Рубльово-Успенському шосе на території підмосковного селища Горки-2, соратник, який супроводжував, отримав важкі поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: