Темою цьогорічного Форуму видавців обрали «Ринок свободи»  

27747935_2038810286136599_63784090691829489_o

Цього року Форуму видавців виповнюється 25 років. Відтак, темою цьогорічного Форуму видавців у Львові і Львівського міжнародного літературного фестивалю обрали «Ринок свободи».

«Вже всі знають, що нам цього року 25 років. І ми готуємо щось справді неймовірне, щоб відсвяткувати цю подію.Тема цьогорічного Форуму видавців у Львові і Львівського міжнародного літературного фестивалю: "Ринок свободи".

Ми будемо говорити про те, як кожен з нас “торгує” своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями свободи, які активно використовуються у пропаганді», - кажуть організатори.

«Два місяці посиленої роботи, купи зустрічей, обговорень, використання кнопки delete позаду, і ми оголошуємо тему фестивалю. Ми будемо говорити про те, як кожен з нас “торгує” своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями свободи, які активно використовуються у пропаганді», - написала у Facebook програмна директорка Форуму видавців Софія Челяк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: