«Скільки кохань буває у житті?»: думки львівських студентів у День святого Валентина

audvalent-2018t

Видання НУ «Львівської політехніки» «Тижневик» дізналося думки студентів Львівської політехніки у День святого Валентина на тему «Скільки кохань буває у житті?».

Ірина Гамкало-Гусак, магістрантка другого курсу Інституту права і психології: «Вірю в єдине кохання»

Я вірю в єдине кохання. Для мене кохання – це щось таке незрозуміле, що я не можу зараз пояснити словами. Якщо ти кохаєш, то любиш у людині всі її «плюси» і всі «мінуси». Моє справжнє кохання – це мій чоловік, з яким у нас кохана дитинка. Ми – однокласники, тож навіть не можу сказати, як довго триває наше кохання: напевно, усе життя.

Роман Кузів, студент першого курсу Інституту телекомунікації, радіоелектроніки та електронної техніки: «Друге кохання вже не може бути таким сильним, як перше»

Бувають такі випадки, що любиш одну дівчину, а потім закохуєшся ще й в іншу. Тоді замислюєшся: існує кохання, чи ні? Але я вважаю, що можна одночасно любити двох. Кохання – це більше прив’язаність, коли не можеш без людини, дуже хочеш бути з нею. Правдиве-правдиве кохання є одне, і воно може тривати навіть безперервно. Друге кохання вже не може бути таким сильним, як перше, бо, як і все повторне у житті, воно має тенденцію йти на спад. Наразі кохання у мене немає.

Анна Оріховська, студентка третього курсу Інституту архітектури: «Кохання буває перше і буває справжнє»

У кохання я вірю. Кохання – це любов двох людей. Вважаю, що кохання буває перше і справжнє. Дуже добре, коли вони пов’язують тебе з однією людиною. Перше – це дитяча невинна любов, а справжнє – знайти людину, з якою ти хочеш провести життя, якій ти довіряєш. Не існує певних критеріїв справжнього кохання – ти просто його відчуваєш: почуваєшся потрібним, відчуваєш підтримку, знаєш, що ти коханий. Полюбив-розлюбив і так три-чотири рази – це точно не кохання. Невзаємне кохання – це швидше тимчасове захоплення. У підлітковому віці я була впевнена, що невзаємно закохалася, і для мене це була трагедія, але коли подорослішала, то минулося. Перше, дитяче, кохання у моєму житті вже було. Наразі не поспішаю закохуватись, а лише налаштовуюся на нові почуття.

Олена Цап, магістрантка другого курсу Інституту права і психології: «Справжнє і щире кохання може бути лише одне, в окремих випадках – два»

Справжнє і щире кохання може бути лише одне, в окремих випадках – два, але це максимум. Для мене кохання – це коли люди довіряють одне одному, поважають, цінують і бояться втратити одн

е одного. Звичайно, я вірю у кохання, воно існує і вже траплялося на моєму життєвому шляху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: