«Львівавтодору» доручили зайнятися малим транспортним кільцем

DSC_2007

Виконавчий комітет Львівської міської ради надав ЛКП «Львівавтодор» функції  замовника на проектування, будівництво та реконструкцію об’єктів дорожнього господарства м. Львова, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради надав ЛКП «Львівавтодор» функції замовника на проектування, будівництво та реконструкцію об’єктів дорожнього господарства м. Львова, передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться зокрема про  будівництво малого транспортного кільця в центральній частині Львова.

Також «Львівавтодор» відповідатиме за такі об’єкти як будівництво дороги в промзоні «Сигнівка» (від вул. Північної до вул. Конюшинної), будівництво дороги вул. Б. Хмельницького – вул. Кукурудзяної, будівництво підземного багаторівневого паркінгу з реконструкцією існуючого громадського простору – скверу на пл. Є. Петрушевича, реконструкція вул. Чернівецької (від вул. Городоцької до пл. Двірцевої).

Згідно рішення ЛКП «Львівавтодор» має отримати вихідні дані для проектування, розробити у ліцензованих проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на ці об’єкти, та здійснити будівництво та реконструкцію цих об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: