На «Арені Львів» відбудеться спеціалізована виставка «АгроТехніка – 2018»

img_2712
Фото: arenalviv.com.ua

У середу, 28 лютого, на «Арені Львів» розпочне роботу XI спеціалізована виставка «АгроТехніка – 2018».

Окрім презентації сільгосптехніки, обладнання для тваринництва, засобів захисту рослин та добрив, для учасників заходу проведуть низку тематичних семінарів із актуальних питань агропромислового напрямку, пише прес-служба ЛОДА.

«28 лютого відбудеться конференція, на якій буде змога почути про всі напрямки підтримки, як з державного, так і з обласного бюджетів. Адже з державного бюджету в цьому році є понад 6 млрд гривень підтримки і дуже важливо зрозуміти, як Львівщина зможе скористатися цими напрямками. Це тваринництво, садівництво, здешевлення сільськогосподарської техніки і безпосередньо на виставці можна буде зрозуміти, хто з виробників приймає участь у таких програмах», - зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

Також відвідувачів виставки ознайомлять із земельними правовідносинами, зокрема програмою аграрних розписок та закупівель у системі «Prozorro».

Загалом в межах заходу зразки сільськогосподарської техніки запрезентують представники 90 підприємств із 15 областей України.

«Традиційно активними є виробники із Львівщини. Це близько 20-ти компаній. Окрім того, свою продукцію представлять представники практично з усієї України. Запрошуємо фермерів, аграріїв відвідати «АгроТехніка – 2018» і сподіваємось, що на початку посівної кампанії станемо в нагоді нашим виробникам», - наголосив директор виставкової компанії Expo Lviv Тарас Ващук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: