Російські вболівальники на Олімпіаді розгорнули банери зі Сталіним і Путіним

DWJNlcwUMAAnW12

Російські вболівальники розгорнули банери зі Сталіним і Путіним на матчі олімпійського турніру в Пхьончхані, в якому хокеїсти з Росії здобули перемогу над командою Словенії.

Російські вболівальники розгорнули банери зі Сталіним і Путіним на матчі олімпійського турніру в Пхьончхані, в якому хокеїсти з Росії здобули перемогу над командою Словенії, передає Радіо Свобода.

Знімки опубліковані в Твіттері заступника головного редактора «Спорт-Експрес» Дмитра Симонова. На одному з них видно портрет Йосипа Сталіна на тлі триколора, на другому вболівальники тримають велику фотографію Путіна з російськими спортсменами.

Атлети з Росії виступають на іграх в Пхьончхані під нейтральним прапором через допінговий скандал. Інтернет-користувачі пропонували використовувати радянську символіку, а в прес-службі Міжнародного олімпійського комітету заявляли, що цю пропозицію може розглянути спеціальна комісія. Чи було прийняте будь-яке офіційне рішення, невідомо.

Минулого вівторка в Пхьончхані затримали російського вболівальника, який прийшов на змагання зі сноуборду з прапором СРСР і відмовився його згорнути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: