Львівській мерії нічого не відомо про затримання посадовців на хабарі

7734_800x600_gorodskaya-ratusha

Львівській мерії нічого не відомо про затримання посадовців на хабарі.

Львівській міській раді не відомі жодні факти про затримання на неправомірній вигоді службових осіб Львівської міської ради.

Просимо Генеральну прокуратуру бути коректною у поданні інформації та, в разі виявлення фактів порушень у діях посадовців мерії, повідомити Львівську міську раду, йдеться на сайті Львівської міськради.

Додамо, що в структурі Львівської міської ради немає посади директора управління архітектури, про що йшлося у повідомленні пані Лариси Сарган, прес-секретаря ГПУ.

«Містобудівні документи по вул. Господарській, 21 в мерії не готували. До нас за такою адресою ніхто не звертався. Ми жодних дозволів не видавали. Навіть не вели переговорів. Такі рішення не приймає головний архітектор, а виконавчий комітет. Головний архітектор може готувати документи, а не погоджувати. Це точно провокаційна річ, те, що сьогодні з'явилось», - прокоментував Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР.

Нагадаємо, сьогодні прес-секретар ГПУ Лариса Сарган написала на своїй сторінці у Facebook про затримання керівника проектної організації та юриста за фактом вимагання неправомірної вигоди в сумі 25 тисяч доларів США

«Вказані особи вимагали та отримали неправомірну вигоду за прийняття рішення службовими особами ЛМР, а саме директором управління архітектури щодо погодження містобудівних умов та обмежень по об’єкту будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. Господарській 21 у м. Львові. На даний час вирішується питання про затримання вищевказаних осіб, в порядку ст. 208 КПК України та проводяться невідкладні слідчі дії», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: