У Львові сусід пенсіонерки затримав чоловіка, який пограбував жінку і поранив її ножем

d368c990602bddec5569a36330a0b005_L

Вчора близько 23 години вечора патрульні отримали виклик на вулицю Федьковича, де чоловік затримав особу, яка могла вчинити серйозний злочин.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Інспектори негайно прибули на місце події, де їх зустрів 28-річний заявник, який розповів, що почув галасування сусідки і вибіг з квартири та побачив, як з її квартири вибігає невідомий. Сусід не розгубився і загнав зловмисника на останній поверх та зателефонував на 102.

Виявилося, що літня жінка почула, що хтось ходить у її квартирі і коли запитала хто, невідомий злякався і наніс їй удар ножем в грудну клітку. Потерпіла почала кричати і саме це допомогло негайно відреагувати пильному сусідові.

Патрульні викликали швидку медичну допомогу, яка госпіталізувала жінку із проникаючим ножовим пораненням в районі ключиці. На сходах поліцейські виявили ніж та особисті речі потерпілої, які підозрюваний встиг винести з квартири.

33-річний затриманий раніше притягався за умисне вбивство. Підозрюваного помістили в Ізолятор тимчасового тримання. Попередня кваліфікація події – розбій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: