У Львові запрацює новий пункт дистанційного консультування з надання безоплатної вторинної правової допомоги

urist

З 21 лютого за сприяння Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відкриється нова точка доступу до БПД.

Про це Дивись.info повідомила Уляна Мацько, начальниця відділу комунікацій Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області.

З 21 лютого дистанційний пункт консультування розміщуватиметься у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці, що знаходиться на проспекті Шевченка, 13. Відтепер фахівці Центру консультуватимуть громадян щосереди з 14:00 до 17:00 год. у відділі абонемента бібліотеки «КлуБук».

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71. Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області працює за адресою: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: