Апеляційний суд скасував арешт Димінського

1449760

Апеляційний суд Києва скасував дозвіл на затримання Петра Димінського та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу.

Про це 21 лютого повідомив адвокат Димінського Микола Лисий.

За словами Миколи Лисого, 19 лютого апеляційний суд скасував ухвалу Печерського райсуду Києва від 18 грудня 2017 року про обрання Димінському запобіжного заходу.

«За результатами розгляду апеляційної скарги адвоката Апеляційний суд м. Києва прийняв нову ухвалу, якою відмовив в задоволенні клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах головного слідчого управління Нацполіції України про застосування щодо Димінського П. П. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – написав Микола Лисий.

Він також додав, що Печерський райсуд Києва скасував і постанову прокурора про закриття кримінального провадження щодо Андрія Борща, якого правоохоронці спершу підозрювали у скоєнні смертельної ДТП у Ямельні.

«Слідчий суддя прийшов до висновку, що постанова прокурора не відповідає вимогам законності та неупередженості, не ґрунтується на всебічному та повному дослідженні обставин кримінального провадження, адже спростування пред'явленої Борщу А. В. підозри потребує подальшого досудового розслідування. Згідно з ухвалою слідчого судді, при новому розслідуванні належить виконати необхідні слідчі дії щодо з'ясування обставин про наявність чи відсутність складу (події) злочину», – додав Микола Лисий.

Зазначимо, 12 грудня 2017 року Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури та надав дозвіл на затримання Петра Димінського і доставку його до суду для обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Того ж дня поліція офіційно повідомила про підозру Петру Димінському у скоєнні смертельної ДТП, у якій загинула 31-річна Наталя Тріла. Слідство встановило безпосередню участь бізнесмена у смертельній ДТП.

Нагадаємо, що 18 серпня 2017 року автомобіль Петра Димінського потрапив у ДТП, в результаті якої загинула молода жінка. Інформація про те, що був за кермом сам бізнесмен довго не була підтверджена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: