Державна служба зайнятості запустила сучасний та зручний сайт

d3e0dfb4-0297-444b-9dc7-5817f49ab90b

Із перших днів лютого у тестовому режимі почав функціонувати новий інтернет-ресурс Державної служби зайнятості, який доступний за цим посиланням.

Про це інформує прес-служба відомства.

У закладках можна знайти чимало сучасних сервісів, зокрема в режимі он-лайн записатися на прийом до спеціалістів будь-якого центру зайнятості, скориставшись «Електронною чергою», дистанційно отримати профорієнтаційні послуги, відвідати кабінет безробітного чи працедавця, електронним шляхом подати звітність, переглянути статистичні дані, ознайомитися з новинами того чи іншого регіону.

До слова, довідатися про ситуацію як на загальноукраїнському, так і обласних ринках праці можна у підрозділі «Аналітика та статистика» рубрики «Діяльність».

Приміром, у параграфі «Інфографіка» у вигляді слайдів опублікований цифровий матеріал про основні напрями діяльності служби зайнятості за певний період часу. Інформація доволі наочна, структурована за розділами, відповідно дозволяє самостійно відслідкувати динаміку змін у сфері зайнятості, дізнатися основні тенденції, підтверджені цифрами.

У меню «Публікації» вміщені аналітичні матеріали з описом ситуації на ринку праці, надання соціальних послуг з метою працевлаштування окремим групам безробітних, зокрема, особам з інвалідністю, вимушеним переселенцям, учасникам антитерористичної операції, молоді, жителям села та ін.

А з професійним складом зареєстрованих безробітних, розміром заробітної плати, що вказаний у вакансіях, та працевлаштуванням громадян суб’єктами господарювання, що надають посередницькі послуги у сфері зайнятості, можна ознайомитися у закладці «Статистичні дані у розрізі професій».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: