Президент «Рошен» визнав, що компанія торгує із невизнаним Придністров'ям

15733F6B-E1B9-419D-B233-E9173EF2B499_w650_r1_s

Кондитерська корпорація «Рошен» веде бізнес із ТзОВ «Шериф» із невизнаної республіки «Придністров'я». При цьому торгівля із «Придністров’ям» відбувається нібито «як із резидентом Молдови».

Про це в інтерв'ю «Радіо Свобода» розповів президент корпорації «Рошен» В’ячеслав Москалевський.

Зазначимо, напередодні повідомлялося, що «Рошен» продає свій товар компанії «Шериф" із «Придністров’я». Власник компанії «Шериф» – олігарх Віктор Гушан – вважається головним бенефіціаром існування «Придністровської молдовської республіки».

«Ну так, торгуємо, звичайно (із «Шерифом», – ред.). І не тільки ми. Справа в тому, що ми торгуємо з ними як із резидентами Молдови, розумієте?», – сказав президент корпорації «Рошен».

На зауваження про те, що Придністров’я – це сепаратистський регіон, Москалевський відповів, що це йому невідомо.

«Взагалі-то, ну про те, що він сепаратистський, мені ж не відомо. Це ж вже 10 чи 20 років відбувається», – сказав президент корпорації «Рошен».

«Насправді ми відправляємо цей товар у Молдову, а виходить, у Тирасполь. Те, що в Молдові зараз обмірковують, як існує в Молдові Придністров’я, це для мене питання, розумієте? Я ж не один такий. Це ж зараз тільки молдовани схопилися, а так ця практика існує вже років 20», – додав Москалевський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: