У поліції заявили, що автомобіль нардепа, на який впало дерево, стояв на незаконній парковці

27973817_1717271551669438_3287513530449597741_n

Частина парковки, де стояв автомобіль народного депутата Оксани Юринець, на який впало дерево і сильно пошкодило машину, виявилася незаконною. Про це свідчать документи, які нардеп отримала у поліції.

«Вийшла від слідчого. Викликали у справі падіння дерева на моє авто. Сократ мав рацію... Виявляється, паркування на спеціально облаштованій стоянці, чемна сплата за послугу не гарантує вам законності ваших дій. Документи, які мені показали сьогодні, вказують на те, що частина парковки на Валовій у Львові незаконна. Як? Приблизно так: розмітка під паркомісця там є, але, судячи з документів, вони мали би пустувати, бо паркування на них суперечить закону», – написала у Фейсбук Оксана Юринець.

Нардеп оприлюднила отримані документи.

«Дуже раджу уважно почитати два додані документи. Особливо буде цікаво тим, хто користується послугами «Валової». Віднедавна по 20 грн. за годину, до речі.

П.С. Щодо повністю зрізаних дерев на стоянці, то ще раніше надіслали відповідне звернення з проханням надати інформацію, на підставі чого це було зроблено. Бо у вересні, коли трапилася історія з моїм авто, нас переконували, що дерева ніякі не аварійні і зрізати їх ніхто не мав наміру. Чекаємо відповіді. Припускаю, що і там без Сократа не обійдеться», – додала пані Оксана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: