Львівська міськрада хоче закупити автобуси турецьких виробників

Turky

У Львові розглядають пропозиції турецьких виробників автобусів.

Як повідомив Андрій Білий, радник міського голови Львова, одне з першочергових завдань міста – забезпечити якість і комфорт громадських перевезень. Для цього пропрацьовують різні варіанти і можливості оновлення рухомого складу перевізників. Зокрема робочою групою розглядаються пропозиції турецьких виробників автобусів, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Безперечно, ми хочемо і зацікавлені у тому, щоб підтримувати власного товаровиробника. Адже це розвиток свого бізнесу, оплата податків до місцевого бюджету та багато інших позитивів для нашої економіки. Однак, з огляду на те, що питання забезпечення якості перевезень потрібно вирішувати негайно, розглядаємо різні варіанти. Зокрема, розглядаємо співпрацю з іншими країнами, якщо ціна на товар прийнятна та пропонуються хороші умови: терміни поставки, якість машин, гарантії та ін.

Ми провели ряд зустрічей з турецьким виробником автобусів Temsa, BMC, Karsan. Автобуси Temsa їздять Стамбулом. Найцікавіше те, що в деяких виробників є вже готові автобуси. Тобто на сьогодні 150 низькопідлогових 12-метрових автобусів турецькі виробники готові продати. Це означає, що термін постачання рахуватиметься тижнями з моменту укладення угоди.

Тому зараз хочемо ознайомитися з ціновою пропозицією турецьких виробників і умовами постачання», - розповів Андрій Білий, радник міського голови Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: