Львівські поліцейські отримали смартфони зі спеціальним програмуванням та деталізовану мапу

politsia_230da
Фото: Твоє Місто

Сьогодні, 22 лютого, у Львові представники КМЄС передали поліцейським смартфони зі спеціальним програмуванням та деталізовану мапу Львова.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що керівник регіонального офісу Консультативної місії Європейського Союзу Удо Мюллер та радник і тренер місії з питань охорони публічного порядку Детлев Квідлі передали деталізовану мапу Львова та шість смартфонів зі спеціальним програмуванням батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Львівській області.

«Минулого року в Києві ми проводили тренінг для командирів, які відповідають за забезпечення публічної безпеки. Участь у ньому взяли 22 працівники поліції з Києва, Харкова і Львова. У рамках цього тренінгу була підготовлена карта, яку будуть використовувати для планування, проведення інструктажів, брифінгів та інших заходів. Це все відбувається в рамках нової концепції, яку ми розробляємо для забезпечення правопорядку, і плануємо поширити на територію всієї України. Така сама мапа була підготовлена для Харкова і Києва», – розповів радник і тренер КМЄС з питань охорони громадського порядку Детлев Квідлі.

«Досить детальна мапа. Здебільшого всі масові заходи проходять в центральній частині міста і з її допомогою ми зможемо наперед детально спланувати певні моделі – розміщення автомобілів, особового складу і так далі. Вона суттєво спрощує нам процес службової діяльності», – зазначив начальник штабу батальйону поліції особливого призначення підполковник поліції Микола Старосілець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: