На Львівщині стали більше одружуватися

brak
Фото ілюстративне

Про це йдеться у повідомленні ГУ статистики у Львівській області.

Як повідомили в управління, динаміка кількості одружень в регіоні - позитивна. Так, упродовж 2017 року зареєстровано 16028 одружень. Це на 3,3% більше відносно попереднього року.

До слова, вже цього року лише на День усіх закоханих на Львівщині одружилося 152 пари. Це один із рекордів по Україні. «14 лютого в Україні стало на 2393 подружжя більше. Рекордсменом за кількістю шлюбів стала столиця – у Києві одружилося 216 пар. Далі – Дніпропетровська область, де одружилося 197 пар, та Львівська область, де шлюб взяли 152 пари. Найменше пар одружилося в Луганській області – всього 24», – зазначила Олена Сукманова, заступниця Міністра юстиції з питань державної реєстрації.

До слова, середня статистика розлучень - 30%. За словами Іванни Смачило, керівниці територіального управління, відсоток розлучень у тих, хто скористався послугою «Шлюб за добу» менший, ніж у звичайних одруженнях. «У нас є позитивна статистика по «Шлюбу за добу». Були різні думки з приводу цього проекту, але якщо ми беремо кількість шлюбів, які укладалися у традиційному порядку, і розлучень, то за 2017 рік маємо 30% розлучень. Що стосується шлюбів за добу, то кількість розлучень — 3%», — каже Іванна Смачило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: