Щасливе повернення Бантика: мережу зворушила історія про викрадену собаку (фото)

27973569_1839915462967786_2014873801697232796_n
Фото: з фейсбук

Національна поліція на прохання військовослужбовця, який воював в АТО, знайшла вкраденого собаку киянина.

Фото віднайденого улюбленця виклав його власник в соцмережі, а подробиці рятувальної операції на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

За словами Аброськіна, допомогти у пошуку тварини його попросив близький товариш, що пройшов бої на Донбасі. Чоловік розповів історію хлопця з його вулиці, який вже два місяці шукає свого улюбленця, а допомагають йому у цьому чи не всі сусіди та тисячі небайдужих киян.

Фото: з фейсбук

«Переглянув, й дійсно ролик про Бантика отримав понад 2 млн переглядів. Зрозумів, що до долі цуценяти на прізвисько Бантик опинилися небайдужими мільйони наших громадян. Не зміг відмовити та звернувся з проханням до працівників Департаменту карного розшуку Нацполіції знайти час в напруженому графіку і допомогти знайти цуценя та злодія, який його викрав. Два дні й злочинець, який викрав Бантика, був встановлений. У нього ж був знайдений й Бантик», - написав Аброськін.

Відео повернення собаки щасливий власник виклав на своїй сторінці у Фейсбук. «Не передати словами ті почуття, які переповнюють! Хочеться сказати спасибі особисто кожному, хто співпереживав разом з нами! Але є особливі люди, з карного розшуку, яких я не можу розголошувати, без них сьогоднішнього свята б не було, безмежне дякую! Величезне спасибі Національній поліції! Пророблена колосальна робота! Дружба, віра і любов перемогли!» – зазначив Михайло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: