Суд поновив на посаді екс-начальника Держекоінспекції Львівщини Романа Дасюка

1508853752

Сьогодні Львівський апеляційний адміністративний суд вирішив поновити на посаді начальника Держекоінспекції у Львівській області колишнього керівника Романа Дасюка та виплатити йому грошову компенсацію.

Про це 22 лютого повідомив чинний начальник Держекоінспекції у Львівській області Микола Маланич, пише IA ZIK.

З його слів, Роман Дасюк звільнився з посади, написавши власноруч заяву, а потім пішов позиватися до суду. Львівський апеляційний адміністративний суд вирішив відхилити апеляцію на рішення суду першої інстанції і поновити екс-начальника на посаді.

«Він написав заяву на звільнення власноручно. Як юрист у минулому, адвокат він вирішив вчепитися до питання, що у кутку заяви на погодженні відсутні число і дата. Це стало підставою, що документ визнано недійсним. Суд визнав його звільнення незаконним і вважає, що він має бути на посаді начальника Держекоінспекції у Львівській області. Суд також постановив виплатити йому матеріальні збитки за примусовий прогул у сумі 36 тис. грн», – повідомив М.Маланич.

З його слів, це рішення суду є обов’язковим до виконання. «Звісно, що ми будемо писати і касацію… Моя суб’єктивна думка щодо законності рішення суду – чи нам потрібен корупційний суд», – додав М.Маланич.

Зазначимо, Роман Дасюк є членом ВО «Свобода» і на виборах 2010 року балотувався за списком цієї партії до парламенту під номером 284. Роман Дасюк був представлений колективу Держекоінспекції Львівської області як начальник 16 червня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: