ЛМР виділила півмільйона гривень громадським організаціям

49917_1

Львівська міськрада виділила 500 000 грн для громадських організацій на реалізацію їхніх соціально-культурних проектів.

Львівська міськрада виділила 500 тисяч гривень для громадських організацій на реалізацію їхніх соціально-культурних проектів.

Таке рішення 23 лютого затвердив виконавчий комітет, інформує Дивись.info.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Соціальний захист», яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету Львова та суми співфінансування відповідних проектів.

Відтак, 7 громадських та благодійних організацій отримають із бюджету Львова 500 тисяч гривень на реалізацію власних соціально-культурних проектів.

Найбільше коштів, по 100 тисяч гривень, отримають ГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» та благодійна організація «Регіональний центр соціальної адаптації» для реалізації проектів: «Знайди свій дім» (центр ресоціалізації безпритульних людей) та проведення заходів, спрямованих на ресоціалізацію та адаптацію осіб, які повернулися з місць ув’язнення. Найменше — 22 тисячі — Громадська організація «Львівський блок» на проект «Іпотерапія для дітей з вадами зору».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: