Поради для львів’ян: як придбати не лише квадратні метри, а повноцінну квартиру у новобудові

квартира
Фото ілюстративне

Залежно від ціни й класу новобудови у Львові можна придбати як голі стіни (навіть без стяжки й штукатурки), так і готові мебльовані апартаменти з ремонтом. Як не переплатити за «голі» стіни, говоримо далі.

Матеріал підготовлено за підтримки будівельної компанії «Львівська Мрія».

Як ми вже розповідали раніше, житло у новобудовах має різні класи, від яких залежить як наповнення будинку і помешкання при здачі, так і ціна за квадратний метр. Цікаво, що різні забудовники пропонують різний набір послуг і бонусів навіть в межах одного класу та цінової пропозиції. Так, в одних новобудовах у вартість уже включені комунікації та стяжка, а в інших, за схожу ціну – цього не пропонують.

Базово у будинку бізнес-класу, за словами експертів, мають бути передбачені підведення комунікацій, котел для індивідуального опалення, якісні вікна та двері, стяжка і штукатурка стін. За додаткову плату нерідко пропонують можливість перепланування та ремонту під ключ. Помешкання класу «люкс» зазвичай продають уже із дизайнерським ремонтом під ключ (звичайно, що частина послуг – за додаткову оплату).

Компанія «Львівська Мрія» в плані наповнення майбутньої квартири має вигідну пропозицію навіть без додаткових підвищень вартості житла.

Приємні бонуси

Як розповіли у відділі продажів компанії «Львівська Мрія», для клієнтів у них є кілька приємних сюрпризів, адже у вартість житла вже включені не лише базові елементи (комунікації, вікна, двері, котел тощо). Тут уже передбачена готова до запуску система опалення, стяжка та якісна штукатурка стін.

«У нас в базові послуги входить система повністю діючого на момент здачі будинку індивідуального опалення, котел і батареї вже підведені та готові до запуску, - розповідає пані Христина, менеджер з продажів компанії «Львівська Мрія». – Базово у нас передбачена також стяжка та ідеальна штукатурка. Я не дарма говорю про якість штукатурки, адже на цьому наголошували чимало клієнтів, які уже заселилися у наші будинки. Всі говорять, що штукатурка – дуже хорошої якості і це позбавило їх необхідності витрачати додатковий час і гроші на те, аби переробити її. Крім цього, передбачені металопластикові енергозберігаючі вікна на три скла із гарантією на 5 років, вхідні металеві двері, підводи комунікацій (води, газу та електроенергії) та лічильники».

Експерти радять звернути увагу на систему опалення, яку пропонують клієнтам забудовники. Справа в тому, що зазвичай у договорі прописаний лише котел, бо не кожен забудовник включає у базові послуги наявність батарей. Відтак, експерти радять одразу уточнити це питання. Наприклад, у компанії «Львівська Мрія» говорять, що система опалення у новому помешканні готова до запуску хоч у день здачі будинку, адже у ній передбачено котел для індивідуального опалення від італійського виробника Nova Florida, а також сталеві батареї.

Спланувати квартиру своєї мрії самотужки

Одна із ключових переваг, які мають клієнти компанії «Львівська Мрія» - це можливість безкоштовно переплановувати квартири. Ця послуга також є у базовому пакеті. «Ненесучі конструкції можна переплановувати, люди малюють свій проект, як би вони хотіли бачити власну оселю, і наші працівники вже мурують стіни за побажанням клієнта, - розповідають у відділі продажів. – І технічний паспорт на квартиру вже отримується на таку, яку вони намалювали. Це дуже подобається клієнтам, адже одну й ту саму квартиру кожен може підлаштувати саме для себе. Комусь треба більшу кухню, комусь – з великої кімнати зробити дві менші, тобто це така річ, яка є дуже великою перевагою».

У компанії наголошують, що ця послуга є безкоштовною, а обмежуються можливості перепланування лише несучими конструкціями, точками підведення комунікації та уявою клієнта. У компанії є архітектор, який також може підказати найкращі рішення та скоригувати побажання майбутніх власників квартир.

Як розповіли у компанії, така послуга є надзвичайно популярною, адже 99% хочуть внести принаймні невеличку зміну в планування.

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: