В Одесі люди з ломами та арматурою захопили санаторій

ed25184-lermontovskyj-odesa3

Близько 70 співробітників приватної охоронної фірми, озброєні ломами й арматурою, о 7 ранку увірвалися в одеський санаторій «Лермонтовський», відключили світло і захопили будівлю.

Про це повідомляє «Думская».

Відзначається, що ці люди не пускають співробітників санаторію на роботу.

За словами адвоката, який захищає інтереси чинної адміністрації «Лермонтовського», Іллі Халдая, нападниками керує представник державного підприємства, який стверджує, що вони діють законно.

(На «Лермонтовський» претендує Міністерство юстиції, зараз Мін'юст і «Укрпрофоздоровниця» оскаржують санаторій один у одного, - ред.).

«Але на сьогоднішній день є рішення, що вступило в силу, яке скасувало передачу здравниці Мін'юсту. Не маючи можливості зайти законним шляхом, державне підприємство здійснює злочин при потуранні поліції. Поліція тягне час», - сказав Халдай.

Він додав, що в будівлі знаходиться обладнання санаторію і особисті речі співробітників.

За словами директора санаторію Дмитра Антипова, люди, які увірвалися, відключили «Лермонтовський» від електрики, повністю паралізувавши його роботу.

«Ми цілорічний санаторій, у нас зараз лежать люди після інсультів, інфарктів, співробітники не можуть пройти на роботу. На жаль, свавілля триває », - сказав Антипов.

До санаторію приїхало багато поліції, яка проводить слідчі дії.

Станом на 10 ранку загарбників витіснили за межі санаторію, трьох з них затримали і посадили в автозак. Слідчі дії тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: