В селі Пасіки-Зубрицькі прокладуть водогін за 14,5 мільйона гривень 

images-cms-image-000003042

Давидівська сільська рада ОТГ Пустомитівського району за результатами відкритих торгів підписала договір з ТОВ «Будгарант групп» на послуги з будівництва зовнішнього водопостачання в селі Пасіки-Зубрицькі.

Сума договору становить 14,43 мільйона гривень. Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів».

Крім переможця участь у торгах взяло ще дві компанії: ТОВ «В.Ф.Ф.» та  ТОВ «Ельпласт-Львів», але їх пропозиції були дорожчими.

Згідно з угодою, витрати підприємства на заробітну плату працівникам становитимуть 591 тис. грн, а прибуток дорівнюватиме 185 тис. грн, тобто 4% та 1,28% від суми контракту, відповідно.

ТОВ «Будгарант груп» була заснована у 2014 році і досі має статутний фонд 500 грн. Незмінним власником фірми є 38-річний львів’янин Андрій Пісюра, який також є засновником рівненської ГО «Клуб рекреації та спорту «Заповідне полісся» та ТОВ «Мисливське господарство Бутівське», що також зареєстровано у Рівному.

Батько Андрія Пісюри Ярослав Пісюра очолює підприємство депутата Брюховицької селищної ради Андрія Дроздовського «ЮМ груп капітал», яке неодноразово фігурувало у справах про незаконне заволодіння майном.

За минулий 2017 рік ТОВ «Будгарант груп» отримало державних замовлень на 103,6 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: