Ужгород купить 10 львівських автобусів «Електрон»

28467754_2096927720528726_4789960538801966562_n

КП «Ужгородський муніципальний транспорт» через аукціон купить 10 сучасних низько підлогових автобусів «Електрон».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

«Щойно через онлайн-майданчик електронних публічних закупівель «ProZorrо» відбувся аукціон, на якому комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт» закупило для міста 10 сучасних низькопідлогових автобусів, екологічного стандарту Евро-5, пасажиромісткістю 102 чол., із них 30 місць - сидячі. Автобуси доступні для маломобільних груп населення, обладнані відкритою рампою, призначеною для пасажирів на інвалідних візках, та спеціальним місцем у салоні. Незалежна підвіска забезпечує плавність ходу та маневреність автобуса, що є надважливо для вулиць нашого міста. Закупівлі передувала серйозна системна робота колективу КП «Ужгородський муніципальний транспорт», – написав Андріїв.

Він додав, що переможцем стало ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «ЕЛЕКТРОНТРАНС», яке у наступні місяці виготовлятиме автобуси для Ужгорода.

«Очікуємо новий транспорт на вулицях обласного центру Закарпаття у серпні цього року. На придбання автобусів з міського бюджету передбачено 54 мільйони гривень», – зазначив міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: