Британський дієтолог відніс сало до списку корисних продуктів

27_main (1)

Дієтолог з Британської дієтичної асоціації, а також автор популярної дієти The Low-Fad Diet Джо Траверс назвав сало корисним продуктом.

Всупереч поширеній думці про те, що сало належить до категорії шкідливих продуктів, дієтолог переконаний, що його необхідно включати в раціон як джерело «корисних» жирів. Про це пише Новое Время з посиланням на Independent.

Зокрема, Траверс повідомив, що сало містить мононенасичені жири, які благотворно позначаються на загальному стані здоров'я, а також, згідно з дослідженнями медиків, допомагають знизити рівень холестерину і навіть позитивним чином вплинути на здоров'я серця.

Британський дієтолог також порекомендував використовувати сало замість масла.

«Сало, насправді, дуже корисний продукт. Ми дуже потребуємо таких жирів і маємо включати сало в свій раціон, а також заміняти ним звичне для нас масло. Якщо говорити про помірне споживання сала, то я не бачу жодної причини, по якій слід відмовитися від вживання сала», - каже фахівець.

Траверс також зазначив, що слід вибирати натуральне сало без домішок і ароматизаторів. Зокрема, дієтолог порадив купувати сало не в супермаркетах, а, наприклад, на фермі:

«Слід вибирати найбільш натуральне, чисте сало, а не сало комерційно успішних брендів, які обробляють його», - підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: