Львівщина серед лідерів за кількістю виправдувальних вироків

cms-image-000033822
Фото: meydan.tv

Львівщина перебуває на другому місці в державі за кількістю виправдувальних вироків суду.

Про це під час координаційної наради керівників правоохоронних органів «Стан протидії злочинності на території Львівської області упродовж 2017 року» заявив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Дивись.info.

«У 2017 році на Львівщині суди виправдали 28 осіб, з яких восьмеро утримувалися під вартою, три – під домашнім арештом. Львівська область залишилася на другому місці за кількістю виправданих осіб судами. У 3-х кримінальних провадженнях прокуратура відмовилася від підтримки державного обвинувачення, внаслідок чого їх закрито. Через неналежне вивчення перед скеруванням до суду обвинувальних актів, прокурором повернуто 37 таких актів. В січні цього року виявлено 3 випадки укриття фактів повернення обвинувальних актів у 2017 році. Безвідповідальність окремих слідчих та прокурорів призводить до необгрунтованого оголошення підозр і до закриття проваджень», - заявив прокурор області.

За його словами, прокурори закрили кримінальні провадження щодо восьми підозрюваних через відсутність доказів, що на три більше, ніж попереднього року.

За цим показником Львівщина посідає 9 місце у державі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: