На Львівщині виявили 65 іноземців, які незаконно перебувають в Україні

dfac585-ukraine

Від початку операції «Мігрант» правоохоронці виявили у Львові та на території області 65 іноземних громадян – порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

«З них 57 осіб працівники регіональних підрозділів Державної міграційної служби України притягнули до відповідальності за ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України), трьох за ст.204 (порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів) та ще п’ятьох за ст.205 (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

А також, направлено 21 подання про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження.

Нагадаємо, операція під умовною назвою «Мігрант» триває до 30 квітня. Метою цільових профілактичних заходів є нагляд та контроль за виконанням законодавства у міграційній сфері, контроль за в’їздом на територію України та виїздом з території нашої держави іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил та норм перебування в країні, а також з метою протидії та запобігання нелегальній міграції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: