Провадження щодо загибелі людини у Львові не розслідували два роки

28279484_2061049500838733_8002611975646865317_n
Фото: прес-служба прокуратури Львівської області

На Львівщині порушуються всі можливі терміни досудового розслідування.

Про це під час координаційної наради керівників правоохоронних органів «Стан протидії злочинності на території Львівської області упродовж 2017 року» заявив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Дивись.info.

«Про які розумні строки досудового розслідування можна говорити, зокрема, щодо кримінального провадження слідчого відділу Шевченківського відділу поліції, розпочатого за фактом смертельного травмування працівника внаслідок падіння з висоти металевих риштувань, у якому з лютого 2016 року не було проведено жодної слідчої дії. А кінцеве рішення у ньому прийняте лише 9 лютого 2018 року – через два роки. Два роки пролежало кримінальне провадження, загинула людина. Через два роки винесено постанову про закриття», – обурився прокурор.

Він підняв для пояснень начальника слідчого відділу Шевченківського райвідділу та керівника місцевої прокуратури.

«Де був керівник місцевої прокуратури, де ваші заступники, начальники відділів, які ми створили, процесуальний керівник в цьому провадженні? Я розумію, що всі притягнуті до відповідальності, в тому числі і ви. Вам стидно має бути в цьому залі, тому що не працюють ваші «зами», а ви їх покриваєте», - звернувся він до підлеглого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: