В обхід не вийшло: Росія знову пустила потяги через Україну

931840

Нещодавно збудована російська гілка залізниці в «обхід України» виявилася несправною, тому росіянам довелось знову запустити свої поїзди по старому маршруту через територію Луганщини.

Про це повідомив координатор «Інформаційного опору», нардеп від «Народного фронту» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Він нагадав, що в серпні 2017 року «Москва радісно рапортувала», що нібито будівництво ділянки залізниці Журавка – Міллерово закінчено, і з осені потяги «російської залізниці» йдуть лише територією РФ (раніше частина шляху пролягала через територією Луганської області). А щоб осилити будівництво 137 кілометрового нового шляху, Москва кинула «в бій» навіть залізничні війська ЗС РФ.

«Анекдот в тому, що після всіх цих бравурних доповідей і урочистого пуску росіянами потягів "в обхід України", станом на лютий 2018 року з'ясовується, що російські потяги... повернулися на "стару" гілку. Тобто, як і раніше, йдуть по території України. Ось такий гучний "залізничний пук" Москви», – розповів Тимчук.

Тимчук зазначив, що «традиційно криворукі російські військові в теплій компанії зі злодійкуватими діячами з «РЗ» побудували нову пафосну ділянку таким чином, що експлуатувати її просто неможливо».

«Зокрема, дуже скоро після урочистого відкриття з'ясувалося, що побудовані дренажні системи несправні, а залізнична колія просіла до 1 метра. Причина просідання шляхів – у недотриманні технології прокладки шляхів у зв'язку з надвисокими темпами будівництва і корупційній "економії" на вартості робіт, а також відсутність облаштування прилеглої території поблизу колій (що російськими чиновниками зроблено тільки на папері), що і призвело до підмивання ґрунту», – підсумував він.

Нардеп також розповів, що на думку залізничників, навесні ситуація з новою залізною дорогою ще більш погіршиться у зв'язку з паводком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: