Більшість лікарів не підтримують медичну реформу, - Зуб

198931
Фото: Антикор

Переважна більшість лікарів критично ставляться до медичної реформи. критично ставляться до реформи.

Переважна більшість лікарів критично ставляться до медичної реформи.

Про це під час прес-конференції заявив начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб, передає кореспондент Дивись.info.

«Якщо бути чесним, то тут співвідношення 9 до 1, тобто 9 не підтримують медичну реформу. Я можу пояснити чому. Медичні працівники консервативні. Насправді їх все влаштовує. Наприклад, акушерів-гінекологів влаштовує, що з ними домовляються перед пологами і, що з ними розрахуються в такий спосіб. Їх це влаштовує і для чого це змінювати», - заявив Володимир Зуб.

За його словами, лікарі, які вже відбулися як хірурги, травматологи, гінекологи, - якісні фахівці терапевтичного профілю, їх влаштовує метод прямих розрахунків. «А коли їм кажуть – цього вже не буде, а держава буде платити по затвердженому тарифу. Вони на це погодяться? А ті, які молоді, які приходять, вони кого слухають – мене чиновника, чи того хірурга, з якими стоять за операційним столом? Хто для них більший авторитет? Тому тут не треба дивитися подобається не подобається, а йти правильним шляхом», - додав Зуб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: