На Львівщині відбудеться ротація військовослужбовців Канади

DSC_0101_1519831270_613x407.645_3_0
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 28 лютого заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук зустрілася із командиром канадської об’єднаної оперативно-тактичної групи Україна-Канада Крісом Рівзом.

Сьогодні, 28 лютого заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук зустрілася із командиром канадської об’єднаної оперативно-тактичної групи Україна-Канада Крісом Рівзом.

Про це повідомили в прес-службі ЛОДА.

В ході зустрічі Оксана Стоколос-Ворончук подякувала в особі гостей уряду Канади за підтримку цілісності України та висловила сподівання на подальшу співпрацю.

«Канада завжди першою підтримувала нас у всіх наших починаннях. Вона першою визнала Україну незалежною державою, підтримує нас у євроатлантичних прагненнях та зараз повсякчас сприяє нашій перемозі», - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

Під час зустрічі згадали про рішення Канади продовжити мандат військової місії UNIFIER.

«Місія UNIFIER розширює свої кордони і працює по всій Україні, однак ми не забуваємо, що співпраця наша починалась зі Львівщини. Той зв'язок, що ми налагодили із нашими союзниками на Львівщині дозволяє нам рухатись далі», - зауважив підполковник Кріс Рівз.

В межах зустрічі порушили також питання масштабної церемонії передачі повноважень командування між четвертою та п’ятою ротаціями військовослужбовців Канади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: