Ремонтні роботи на вулиці Замарстинівській розпочнуть наступного тижня

IMG_4258 (1)

З наступного тижня, у зв’язку із покращенням погодних умов, заплановано розпочати роботи на об’єкті «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Як ми повідомляли, 16 лютого, ЛКП «Львівавтодор» отримав дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Однак через низьку температуру зовнішнього повітря початок робіт перенесли на березень. Отож, з наступного тижня, плануємо розпочати роботи з реконструкції вул. Замарстинівської. Спочатку проведемо підготовчі роботи: буде встановлена огорожа вулиці, завезені нові спеціальні знаки і демонтовані старі, завезені спецприміщення (вагончики) для працівників і розпочнеться демонтаж контактної мережі електротранспорту. Після проведення підготовчих робіт одразу розпочинаємо основні роботи», - повідомив Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, 16 лютого, підприємство отримало дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Виконуватиме роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Ціна договору Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)», який ЛКП «Львівавтодор» уклав з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», - 84 476 020,00 грн. Тривалість будівництва, згідно з проектом організації будівництва, становить 22 місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: