Львівська міськрада готує до продажу 4 приміщення на площі Ринок

1_19

На засіданні комісії з підготовки пропозицій для надання в оренду майна територіальної громади м. Львова прийнято рішення щодо продажу на аукціоні нежитлових приміщень на пл. Ринок, 19-21.

Об'єкт приватизації розміщений у підвалі та на першому поверсі, і має загальну площу 945,1 кв.м.: 406,1 кв. м на пл. Ринок, 19; 419,3 кв. м – на пл. Ринок, 20 та площу 119,7 кв. м на пл. Ринок, 21, інформує прес-служба Львівської міськради.

«За рекомендацією комісії, управлінням комунальної власності буде підготовлено проект ухвали, і у разі позитивного рішення сесії Львівської міської ради, буде здійснюватися приватизація цих приміщень способом аукціону. Нагадаємо, що у цих приміщеннях була розміщена усім відома арт-ресторація «Під Левом». Враховуючи туристичний потік у центрі міста, приміщення ідеально підходять для ведення ресторанного бізнесу або іншого комерційного призначення.

Попередній орендар ТзОВ «Краківський ринок» порушував умови договорів, а саме у нього була наявна заборгованість по договорах оренди, укладених на нежитлові приміщення на пл. Ринок, 19-21. Управління неодноразово зверталось до суду щодо розірвання договорів з підстав несплати орендної плати в повному обсязі протягом понад трьох місяців підряд, виселення орендаря, стягнення боргу з орендної плати. За позовом управління розглядалась справа № 914/480/17 щодо стягнення заборгованості орендної плати та пені в сумі 685 316,28 грн та виселення з об'єкта оренди. Рішенням суду від 13.06.2017 позов задоволено. Щодо вимог про розірвання договору та виселення  ТзОВ «Краківський ринок» з приміщень, то рішення судів всіх інстанцій було на користь управління комунальної власності», - пояснили в управлінні комунальної власності ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: