РНБО продовжила санкції щодо російських банків

35_main

Рада національної безпеки і оборони України продовжила санкції щодо банків з російським капіталом, дія яких закінчувалася у березні 2018 року.

Про це повідомила прес-служба РНБО за підсумками засідання ради.

«Рада національної безпеки і оборони України підтримала пропозиції Національного банку України про продовження дії персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) щодо банків з російським капіталом, дія яких закінчувалася у березні 2018 року», – йдеться в повідомленні.

Також враховуючи зростання загроз національній безпеці України, пов'язаних з зовнішньою міграцією в умовах російської агресії, РНБО розглянула пропозиції, зокрема, щодо удосконалення процедур контролю за набуттям громадянства України. Йдеться про обмеження і більш чітке визначення підстав для набуття громадянства України, посилення відповідальності за порушення у цій сфері.

Кабінету міністрів доручено подати законопроект щодо запровадження механізму попередньої перевірки підстав для в'їзду громадян держав міграційного ризику, у тому числі Російської Федерації, з використанням електронного повідомлення про намір відвідати Україну.

РНБО підтримала проект закону «Про внесення змін до закону «Про громадянство України» та запропонувала президентові внести його на розгляд Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: