Суд заочно взяв Димінського під варту

903-00510ce97d6d42e974a917fb771fe720

За клопотанням Генпрокуратури Петру Димінському обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

«Нагадаю: 18 серпня 2017 року, о 15.09 водій, П. Димінський, керуючи технічно справним автомобілем марки Mercedes-Benz S65 AMG, рухався по сухій асфальтованій проїзній частині автодороги міжнародного значення М-10 «Львів – Краківець», зі сторони м. Львова в напрямку м. Яворів в с. Ямельня Яворівського району Львівської області. Під’їжджаючи до нерегульованого перехрестя на 16-му км + 300 м в с. Ямельня водій скоїв зіткнення з попутним автомобілем марки Opel-Astra під керуванням жінки, яка в цей час виконувала маневр у вигляді повороту ліворуч. Унаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди вона отримала тілесні ушкодження, від яких померла.

Дії водія П. Димінського знаходяться в прямому причинному зв’язку з наслідками ДТП.

07.12.2017 йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України», – написала Сарган.

Вона зазначила, що постановою старшого слідчого в ОВС ГСУ НП України від 11.12.2017 підозрюваного оголошено у розшук.

01.03.2018 слідчим суддею Печерського районного суду Києва задоволено клопотання старшого слідчого в ОВС Головного слідчого управління Національної поліції України, погоджене заступником начальника відділу Генеральної прокуратури України, та відносно підозрюваного Петра Димінського обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За інформацією органу досудового розслідування, в серпні 2017 року він покинув територію України та назад до країни не повертався.

Нагадаємо, 21 лютого Апеляційний суд у провадженні про смертельну аварію скасував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою бізнесмену та президенту ФК «Карпати» Петру Димінському.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: