Троє чоловіків налагодили мережу з виготовлення і продажу фальсифікованого алкоголю

28575612_2346254572081601_4753902127131926977_n

У Львові правоохоронці повідомили про підозру організаторам підпільного «бізнесу» з виготовлення фальсифікованого алкоголю.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, обласної поліції та військової прокуратури встановили організаторів роботи цехів з виготовлення підробленого алкоголю, «перевалочні бази» та не допустили надходження у продаж фальсифікату сумнівної якості на більше ніж мільйон гривень.

Встановлено, що прибутковий «бізнес» організували троє мешканців Львівщини віком 24, 27 та 46 років. Також правоохоронці виявили три міні-цехи з так званими «перевалочними базами», розташовані у Жовківському, Самбірському районах області та у Львові. Фальсифіковану алкогольну продукцію з підробленими марками акцизного податку України зловмисники невеликими партіями реалізовували на території Львівської області.

Під час санкціонованих обшуків оперативники Управління захисту економіки у Львівській області та слідчі обласної поліції вилучили більше трьох тонн спирту та спиртовмісної суміші, обладнання, три з половиною тисячі підроблених марок акцизного збору, майже тисячу пляшок готового фальсифікату горілки різних торговельних марок, переважно виробництва підприємств центрального та східного регіону держави та понад вісімдесят тисяч гривень. За попередніми підрахунками правоохоронці не допустили надходження у продаж алкогольної продукції сумнівної якості на більше ніж мільйон гривень.

Також затримано автомашини, які «підприємці» використовували для своєї незаконної діяльності, зокрема «Тойота Прадо» та вантажні буси «Опель Віваро» та «Рено Трафік».

Усім трьом організаторам незаконної діяльності повідомлено про підозру.

Зловмисникам загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: