Росія повернула викрадених двох українських прикордонників (фото)

28575585_1654677381285613_5107064171311023973_n
Фото: МВС України

Сьогодні, 2 березня, відбулося повернення Росією в Україну викрадених спецслужбами РФ біля держкордону в Сумській області в жовтні 2017 року українських прикордонників Богдана Марцоня і Ігоря Дзюбака.

Про це повідомляє МВС України на сторінці у Фейсбук.

Зокрема, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що сьогодні Україні вдалося обміняти двох полонених прикордонників Ігоря Дзюбака і Богдана Марцоня.

«Українські офіцери-прикордонники Ігор Дзюбак і Богдан Марцонь повернулися з полону! Вони були викрадені спецслужбами Російської Федерації і півроку провели у в'язниці. Їх обміняли на російських військових, затриманих на території України. Ось так виглядає гібридна війна», - сказав Арсен Аваков.

Очільник ДПСУ Петро Цигикал зазначив, що питання про звільнення капітанів прикордонної служби вирішувалось на найвищому рівні. 

«Питання про звільнення наших хлопців вирішувалося на найвищому рівні. Президент України провів перемовини і було погоджено, що наших хлопців обміняють на двох російських прикордонників, які незаконно перетнули наш кордон на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. Два наших капітани нарешті на Батьківщин», - сказав Петро Цигикал.

Фото: МВС України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: