У Командуванні Повітряних сил зникли таємні документи про мобілізацію

5283_secret

Командування Повітряних сил Збройних Сил почало службове розслідування за фактом зникнення секретної документації в одній з військових частин у Вінниці.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру Командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook, пише УП.

Зазначається, що за фактом відсутності документа з грифом таємності у Командуванні Повітряних Сил проводиться службове розслідування.

В ухвалі Вінницького міського суду від 20 лютого зазначається, що Слідчий відділ УСБУ у Вінницькій області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за №22018020000000005 від 12.02.2018, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 422 КК України, щодо факту втрати матеріального носія секретної інформації.

Йдеться про спільний наказ Міноборони та Генерального штабу ЗСУ від 10.03.2017 № 1т/05 «Про затвердження тимчасової інструкції про порядок проведення бойової, мобілізаційної готовності, готовності до виконання функціональних завдань у військових організаційних структурах Міністерства оборони України та Збройних Силах України в особливий період».

Вказується, що 7 лютого, у ході проведення загальної перевірки наявності секретних документів, справ та інших матеріальних носіїв секретної інформації за 2017 рік у режимно-секретному відділі управління захисту інформації Командування Повітряних сил ЗСУ виявлено відсутність матеріального носія секретної інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: