У Львові затримали двох юнаків, які побили та пограбували перехожого

1465478669-3509

На вулиці Зеленій нападники побили чоловіка та відібрали у нього сумку з мобільними телефонами загальною вартістю майже 95 тисяч гривень.

1 березня о 20.25 на оперативну лінію 102 за допомогою звернувся 22-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що на вулиці Зеленій у Львові на нього напали двоє зловмисників, нанесли тілесні ушкодження, відібрали сумку, у якій були мобільні телефони загальною вартістю майже 95 тисяч гривень та втекли, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Невдовзі наряд Управління поліції охорони затримав одного із зловмисників неподалік стадіону «Україна». Згодом правоохоронці встановили місцеперебування іншого нападника, якого затримали працівники Управління патрульної поліції та доставили його у Личаківський відділ поліції.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились двоє львів’ян віком 17 та 18 років. Речові докази правоохоронці у них вилучили. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Чоловіки затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: