В університеті Мічигану в США сталася стрілянина: є загиблі

12_main

За деякими даними, підозрюваний ще на свободі, при цьому він озброєний і небезпечний.

У п'ятницю, 2 березня, стало відомо про черговий випадок стрілянини в США. На цей раз невідомий відкрив вогонь в кампусі Центрального Мічиганського університету, розташованого в місті Маунт-Плезант (штат Мічиган), повідомляє Главком.

За попередньою інформацією, в результаті інциденту загинули не менше двох осіб. Тим часом, як зазначили в адміністрації навчального закладу, стрілок ще на свободі. У зв'язку з цим поліція звернулася до учнів і викладачів із закликом знайти укриття і не залишати його.

З'явилася інформація про стрілянину в холі в кампусі. Підозрюваний поки на волі, поліція рекомендує всім залишатися в укриттях. Якщо ви помітите щось підозріле, звертайтеся по 911», - йдеться в Twitter Мічиганського університету.

Тим часом в місцевих правоохоронних органах підтвердили, що підозрюваний - 19-річний темношкірий чоловік - озброєний і небезпечний.

Нагадаємо, 14 лютого під час стрілянини в американській школі загинули 17 осіб. Після цього випадку Трамп запропонував озброїти американських вчителів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: