Як обрати сукню по знаку зодіаку

2C4F1249-91C5-4A20-96F9-DEBBBCADB60A-2810-000004530C8F24CF
Фото ілюстративне. Джерело: https://elenavasylkova.com/

Часто буває так, що вбрання надзвичайно личить. Це залежить не лише від статури й фасону. Іноді поради по знаку зодіаку дуже влучно підкреслюють природно красу жінки. То на що орієнтуватися різним знакам?

Звичайно, ці поради є лише порадами, тож зраджувати власному смаку, якщо він підказує, що щось вам не підходить, не варто. Але зодіакальний гороскоп - ще одна річ, де можна шукати натхнення, аби експериментувати з власним стилем. Тим більше, що стиль - спосіб вираженні внутрішнього світу, а знак зодіаку, зокрема, впливає й на певні риси особистості.

Обираємо свій колір

ОВЕН. Представникам цього знаку відмінно підходить червоний колір і всі його відтінки, яскраві і насичені. Цей колір здавна асоціюється з високою активністю, енергією, сміливістю і силою.

ТЕЛЕЦЬ.Основний колір для вас — синій, адже він несе умиротворення і впевненість. Заспокійливо впливає рожевий колір: будучи змішанням червоного і білого, він також вказує на прагнення до комфорту.

БЛИЗНЮКИ. Найближчим кольором для Близнюків є жовтий, тому що він енергійний, яскравий, і символізує рух, він стимулює творчі сили і активність. Зелений, не менше добре їм пасує, зміцнює здоров’я, самоповагу і наполегливість

РАК. Основними кольорами Раків є сріблястий і сірий. Вони асоціюються зі спокоєм і місяцем, заспокоюють мінливі емоції. Для підняття духу добре підійде помаранчевий як досить оптимістичний колір.

ЛЕВ. Золотий колір викликає відчуття процвітання і краси, а ще він характеризує серцеву щедрість Львів. Для стабілізації експресивних емоцій вам підійде білий колір.

ДІВА. Шляхетний коричневий колір найкраще підходить практичним Дівам, тому що асоціюється з раціональним мисленням, а також землею і її дарами. Зелений стимулює розум і завжди символічно є знаком процвітання.

ТЕРЕЗИ. Їм радять переважно вибирати пастельні тони, в першу чергу блакитні, зелені та колір морської хвилі. Блакитний для них є основним кольором, що допомагає знайти рівновагу і гармонію з собою.

СКОРПІОН. Суперечливому і важкому характеру Скорпіонів відмінно відповідає пурпурний колір і всі темні відтінки червоного. Вони асоціюються з міццю і таємничістю, властивими народженим в цей період. Чорний колір також ідеально підходить для них.

СТРІЛЕЦЬ. Представникам даного знаку варто зробити вибір на користь глибоких відтінків фіолетового, що асоціюються з проявом амбіцій, влади і розкоші. Він є складовим з синього і червоного, поєднуючи два протилежних за якостями кольори так само, як в характері Стрільців поєднуються протилежності.

КОЗЕРІГ. Стабільному і стійкому характеру Козерогів підходить коричневий колір, оскільки він уособлює стійкість і стабільність. Представникам даного знаку в принципі підходять темні тони, бо вони асоціюються зі стриманістю, дуже властивою для Козерогів.

ВОДОЛІЙ. Тут переважають неяскраві відтінки, в першу чергу, блакитний і зелений. Основною якістю Водоліїв є прагнення до пізнання. Саме ці тони відмінно допомагають стимулювати мислення. Ще одним кольором для представників даного знаку є сріблястий.

РИБИ. Все бузкові і фіолетові відтінки якнайкраще підходять народженим в цей період. Вони часто асоціюються зі змінами, уособлюють здатність Риб проникати в почуття і емоції інших людей, їх екстрасенсорні навички.

Стиль по гороскопу 

ОВЕН. Це люди, схильні пізнавати все нове і невідоме. З огляду на це необхідно підбирати вечірні костюми, а саме надавати перевагу вбранню, яке поєднуються з авангардом і незвичайною індивідуальністю свого пошиття. Це можуть бути сукні дуже яскравої гами кольорів (як ми говорили вище, всі варіанти червоного, рожевого або бордового) з неповторним і неординарним фасоном — кажан, балахон або просто, сукні з поглибленим декольте на спині, пишними складками. Доповнить таке вбрання біжутерія з наявністю гранованих каменів.

ТЕЛЕЦЬ. Ці жінки мають чудовий смак і магнетичну тягу до всього гарного і дорогого. З цієї причини вам варто вибрати вишуканий і гламурний наряд. Тут кращим вибором стануть вбрання від світових брендів у світі моди. Такі сукні займають одне з перших місць у вашому гардеробі. Вам підійдуть класичні вечірні моделі з легких тканин з мінімальною кількістю декоративних вставок. З деталей оформлення ці сукні можуть мати незначну наявність страз або рулекса під золото або срібло. З аксесуарів до вашого вечірнього вбрання підійдуть високі і строгі рукавички, сумочка, оформлена бісером, а плечі вам варто вкрити злегка сяючою шаллю. Доповнять такий образ прикраси з агату або смарагду.

БЛИЗНЮКИ. Це комунікабельні, розумні люди з перемінним настроєм. Якраз через ці особливості характеру найкращим нарядом для цього зодіаку стане екстравагантне поєднання кількох стилів. Наприклад, пишна довга спідниця в поєднанні з легкою, шифоновою блузою. З аксесуарів підійдуть помітні прикраси оригінальної форми. А останнім штрихом вашого наряду стануть туфлі на шпильці, прикрашені різнокольоровими стразами.

РАК. Дами цього знаку схильні до естетики, всього романтичного і чутливого. Кращим вбранням для цього зодіаку стане повітряна сукня з ніжних тканин (шовк, креп-жоржет, шифон), яка підкреслить вашу романтичну натуру. З оформлень наряду кращим вибором стануть мереживні вставки, пишні волани, оборки і банти. Доповнять цей наряд намиста з перлів, легкий шалик та витончені босоніжки з ніжним оформленням.

ЛЕВ. Ці люди емоційні і вимогливі до себе. Тому вони просто не можуть собі дозволити погано виглядати. Бо їх образ повинен бути оцінений всій публікою. Найкращим вибором для жінки-Лева стане довга сукня розкішної моделі з велюру, яка ідеально підкреслить фігуру і зробить вас королевою вечора. З оформлень вдалими стануть вишивки золотом з елементами декоративних каменів. Доповнить такий наряд вишукана біжутерія з сяючими каменями.

ДІВА. Жінки цього зодіаку практичні у всьому і навіть у виборі святкового вбрання. Завдяки цьому найкращим образом буде сукня в класичному стилі з довжиною спідниці до коліна. Головним атрибутом повинна бути його яскрава гамма з невеликою кількістю дрібних страз. Доповнять цей образ вишукані туфлі, підібрані під колір сукні і прикраси, виключно з благородних металів.

ТЕРЕЗИ. Ці жінки дуже влюбливі і мінливі, зовнішній вигляд для них є основним козирем в житті. Вони цінують у вбранні граціозність і стильність. Кращим вибором для Терезів стане дотримання в наряді всіх рамок елегантності. Це класична сукня або ошатні штани з блузою по фігурі, адже і те й інше ідеально підкреслює фігуру. Мінімум прикрас виключно із золота і без зайвих аксесуарів.

СКОРПІОН. Цей знак відрізняє його таємничість, військовий настрій і експресивність. Кращим вибором для таких жінок стане сукня з шифону, шовку або атласу в ретро стилі. Таке вбрання може мати плесировку, вставки гіпюру або вишивки люрексом. Доповнить його накидкою з шовку, оригінальною брошкою, намистом і туфлями з блискучою пряжкою.

СТРІЛЕЦЬ. Безмежні фантазії і бажання виглядати неординарно диктують цим жінкам незвичайний і оригінальний стиль. Надіньте атласну блузу з перламутровими ґудзиками і великим бантом, в поєднанні з класичними брюками. Взуття має бути без каблуків, а з прикрас підійде срібло.

КОЗЕРІГ. Жінкам, народженим під цим сузір’ям, рекомендуємо образ в стилі мінімалізму. Коротка сукня чорного кольору, бажано без бретелей — це те, що треба. Доповнять такий наряд ексклюзивні прикраси з «бабусиної» скрині і мініатюрна клатч-сумка.

ВОДОЛІЙ. Епатажна сукня будь-якої довжини з срібної блискучої тканини стане вашим хітом. Її непогано доповнить сумочка у вигляді золотого або срібного мішечка, позолочені туфельки і кольє з сапфіром або цирконом.

РИБИ. Вам варто вибрати відверту сукню з елементами сяючих нашивок у вигляді лушпиння золотого кольору. Або сукню, вишиту великими каменями і сяючими аплікаціями. Кращим доповненням до такого наряду стануть масивні сережки, браслети і підвіски. Не забудьте про босоніжках на елегантній шнурівці.

Джерела: Zogo.info, Altara.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: