За минулу добу 4 людей потрапили до лікарні з обмороженнями та переохолодженням

обмороджені
фото: ДСНС

2 березня о 10:57 до рятувальників надійшло повідомлення, що в хірургічне відділення Самбірської ЦРЛ з діагнозом «обмороження нижніх кінцівок обох стоп» поступив житель с. Хлопчиці Самбірського району 1978 р.н. 

Про це інформує ДСНС Львівщини на сторінці у Фейсбук.

За даними медиків, стан потерпілого середньої важкості. 

О 15:40 в реанімаційне відділення Мостиської центральної районної лікарні з діагнозом «переохолодження тіла» поступив чоловік, 1954 року народження, житель с. Арламова Воля Мостиського району. За даними медиків, стан потерпілого середньої важкості.

«О 16:40 рятувальники отримали повідомлення, що в приймальне відділення Кам`янка-Бузької центральної районної лікарні з діагнозом «обмороження пальців обох кистей рук» поступив чоловік, 1980 року народження, житель с. Колоденці Кам`янка-Бузького району. За даними медиків, чоловік перебуває у стані середньої важкості.

О 20:15 в приймальне відділення Кам`янка-Бузької центральної районної лікарні з діагнозом «загальне переохолодження організму» поступив місцевий житель с. Забужжя, 1960 року народження. За даними медиків, стан потерпілого середньої важкості», - йдеться у публікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: