«Золота малина» назвала найгірший фільм та акторів 2017 року

2124613

Найбільше нагород зібрала анімаційна картина «Емоджі фільм».

У мультфільму «малини» в головній категорії «Найгірший фільм», за найгірший сценарій, за найгіршу режисуру і найгірший акторський дует.

У США організатори антипремії Золота малина (Razzie Awards) оголосили переможців у своїх номінаціях, лауреатом нагороди в головній категорії «Найгірший фільм» 2017 року стала анімаційна картина «Емоджі фільм».

Номінанти на Золоту малину - «токсичні відходи» кіноіндустрії минулого року, як зауважили організатори, - були оголошені 22 січня. Стати «Найгіршою картиною року» крім «Емоджі фільму» загрожувало картинам «Трансформери: останній лицар», «На п'ятдесят відтінків темніше», «Мумія» і «Рятувальники Малібуv.

«Емоджі фільм» також відзначили за найгірший сценарій, а його режисер Тоні Леондіс отримав премію за найгіршу режисуру. Також картина удостоїлася перемоги в номінації за найгірший акторський дует за кілька «огидних» емоджі.

Найгіршим актором з «абсурдно посередньою» грою став Том Круз за роль у фільмі «Мумія», найгіршу роль в номінації «актриса в головній ролі» виконав актор Тайлер Перрі, який зіграв жінку в картині «Хелловін Медеї-2».

Організатори також оголосили переможця в категорії «Найгірший актор другого плану», де першість взяв Мел Гібсон, який зіграв у фільмі « Хто в домі тато», найгіршою актрисою в тій же номінації була визнана Кім Бейсінгер, яка виконала роль в картині «На п'ятдесят відтінків темніше».

У категорії «Ремейк, пародія або сиквел», в якій зазвичай, як зазначається у відео, нагороджується перероблена, «несвіжа» картина, переможцем став фільм «На п'ятдесят відтінків темніше».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: