Прикордонники зсадили з рейсового автобуса та потяга двох турків

28472289_1219944841470086_2385791715691827159_n

Двох громадян Туреччини, які намагалися незаконно перетнути кордон в пунктах пропуску, виявили 3 березня співробітники Держприкордонслужби на Львівщині.

Двох громадян Туреччини, які намагалися незаконно перетнути кордон в пунктах пропуску, виявили 3 березня співробітники Держприкордонслужби на Львівщині.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонної служби.

Так, прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Рава-Руська» виявили у рейсовому автобусі «Чернівці – Годиня(РП)» громадянина Туреччини, який надав для перевірки підроблену ID-картку громадянина Болгарії. При собі чоловік також мав справжній паспорт громадянина Туреччини, по якому він прибув в Україну.
А прикордонники Мостиського загону під час заходів прикордонного контролю в пункті пропуску «Мостиська-з/в» виявили чоловіка, який назвався громадянином Туреччини, але не мав при собі жодного документа.

Прослизнути крізь кордон він планував у коридорі поїзда «Львів – Вроцлав(РП)». Відтак порушників, які прямували на виїзд з України до Польщі, прикордонники зсадили з автобуса та поїзда і після складання документів, одного з них передали до поліції, інший – до встановлення особи утримується в пункті тимчасового тримання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: