Рокер Борис Гребенщиков потрапив до реанімації

_100269942_151214164621_borys_grebenshchikov_640x360_amnesty.org.ru_nocredit

Лідер російської рок-групи «Акваріум» Борис Гребенщиков перебуває у лікарні у Санкт-Петербурзі, повідомляють ЗМІ з посиланням на оточення музиканта.

Про це інформує ВВС Україна.

Як повідомило Російській службі Бі-бі-сі джерело в оточенні музиканта, у Бориса Гребенщикова пневмонія, він перебуває у реанімації.

Друг музиканта режисер Віктор Тихомиров розповів медіа, що Гребенщиков потрапив в реанімацію ще рано-вранці в суботу, 3 березня. За його словами, у музиканта запалення легенів.

У розмові з ВВС директор «Акваріума» Максим Ланде підтвердив, що у Бориса Гребенщикова проблеми зі здоров'ям, але не став розкривати подробиці.

Максим Ланде підкреслив, що тема здоров'я музиканта є виключно особистою і закликав журналістів не турбувати рідних і близьких Гребенщикова.

«Я б хотів через вас звернутися до ваших колег і попросити їх згадати про пристойність й перестати обривати телефони [родині Гребенщикова і його оточення]. Ті, кого правда хвилює ця тема, можуть побажати йому здоров'я», - сказав він.

Борис Гребенщиков є легендою "російського року", його "Акваріум" існує з 1972 року.

Він виступив проти агресивних дій Росії щодо України та закликав закликав генпрокурора РФ скасувати вирок українському режисеру з Криму Олегу Сенцову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: