Рятувальники знайшли шістьох туристів, які заблукали у Карпатах

лавинна небезпека
фото: ukr.media

У суботу, 3 березня, рятувальникам Закарпатської області надійшло три повідомлення про те, що в гірських масивах Рахівського та Міжгірського районів заблукали туристи. Усіх шістьох осіб згодом знайшли, повідомляє ДСНС України в Закарпатській області.

О 16:45 рятувальникам повідомили, що в районі полонини Драгобрат під час катання на лижах заблукав 16-річний підліток, житель міста Києва. О 19:40 лижника знайшли в районі гірської долини Вурда Рахівського району та супроводили до місця тимчасового проживання в задовільному стані. О 17:00 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в районі гори Гемба Міжгірського району втратили орієнтири і загубилися двоє чоловіків, жителів Львова.

Туристи були знайдені о 19:10 того ж дня. Водночас рятувальникам надійшло третє повідомлення про те, що в районі тієї ж гори Гемба загубилися троє туристів, які йшли за туристичним маршрутом с. Пилипець - Шипіт - г. В.Верх. Ними виявилися мешканка Києва 1999 р., житель Тернополя 1998 р. н. і житель Стрия Львівської області 1998 р. Туристів знайшли о 12:15 наступного дня і супроводили до с. Пилипець. Медичної допомоги вони не потребували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: