Садовий зустрівся з мером Нью-Йорка Біллом де Блазіо

img8676-ee818780a4afa4cf68e9e85627f80594

Міський голова Львова Андрій Садовий перебуває з візитом у США. Мер Андрій Садовий зустрівся з мером Нью-Йорка Біллом де Блазіо, з яким обговорили питання підтримки політичним істеблішментом США України на усіх рівнях, а також роль та перспективи розвитку української громади в Нью-Йорку.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Напередодні керівництво Українського інституту в Нью-Йорку звернулось з проханням про допомогу в представленні інтересів українців на зустрічі з паном де Блазіо. «Пан мер виявив непідробний інтерес до українського питання і був дуже добре поінформований про Україну і ті виклики, які зараз долає наша країна. Я щиро цим вражений і думаю, що Україна в особі пана де Блазіо може мати доброго друга», - розповів Андрій Садовий.

Протягом 4-8 вересня мер Львова вирушає до Вашингтона, де разом з віце-спікером Оксаною Сироїд, головою фракції Об’єднання «Самопоміч» у Верховній Раді Олегом Березюком та народним депутатом Сергієм Кіралем проведе серію зустрічей з представниками американської влади та аналітичних установ.

Як розповіла Дивись.info голова прес-служби Львівської міськради Христина Процак, відрядження здійснюється коштом виконкому, відповідно, після надання звіту і документів після відрядження будуть нараховані кошти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: